You are here

PRIMADONNAS POOLPARTY @AMSTERDAM

Op 10 april organiseerde PrimaDonna in samenwerking met LINDA. Magazine een poolparty in Amsterdam. PrimaDonna Charlotte de Lange (beter bekend als Enface’ DL) (http://www.enfacedl.com) wil haar ervaring met alle PrimaDonna’s delen!

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd op de geweldige Linda Pool party voor PrimaDonna’s 150ste verjaardag in Amsterdam. Ik mocht iemand meebrengen, dus vroeg ik een van mijn beste vrienden, en getalenteerde fotografe, Felicia Van Ham of ze met me mee wilde. De locatie was prachtig, perfect voor een fijne dag vol fun, meiden en beauty. Ik begin mijn dag graag met een gezond ontbijt. Daar had PrimaDonna ook voor gezorgd. Genieten van een lekkere smoothie terwijl iemand mijn haar en make-up doet, daar zou ik snel aan kunnen wennen. Ik draag niet zo vaak nagellak omdat het er na enkele uren altijd vreselijk uitziet. Toch heb ik mijn hart verloren aan Koh nagellak. Hij hecht heel goed en de kleuren zijn werkelijk prachtig. Na onze make-over zijn we helemaal klaar voor het echte werk: onze nieuwe PrimaDonna Bikini passen! Ik wilde nu eindelijk eens ontdekken wat mijn ‘ideale maten’ zijn. Je zou denken dat ik dat nu al weet, maar telkens als ik een beha koop, moet ik er duizenden passen vooraleer ik de juiste vind. Nu stond er een legertje professionals met meetlinten klaar om ons te helpen. Ik hoef je niet te vertellen hoe belangrijk het is om de juiste maat en het juiste model te vinden. Toen we allemaal onze bikini aanhadden, was het tijd voor een sportsessie. De enige echte Arie Boomsma was onze aquagymlesgever! En ja, de bikini bleef mooi op zijn plaats zitten tijdens het springen en hurken in het water. Het was zo leuk! Trouwens, ik ben stiekem verliefd op die man. Niemand vertellen! Na onze zware aquagymsessie konden we genieten van een gezonde snack en een laatste drankje, terwijl we gezellig napraatten met de andere dames. Dat vind ik nu zo geweldig aan Amsterdam, iedereen is er zo vriendelijk en innemend. Ik kom zeker gauw terug! Ik hoop dat jullie allemaal de juiste PrimaDonna Bikini vinden, want de zomer staat voor de deur!

Ik ben nog hard aan mijn bikinilijf aan het werken en voel me nog niet helemaal bikiniproof. Daarom dus deze foto. Binnen enkele weken zal ik er in mijn prachtige PrimaDonna Bikini even geweldig uitzien als dit model!

We hadden een schitterende tijd. Bedankt Linda & PrimaDonna!

Zoek een winkel